Interessert i

AUTENTISK OG VERDIBASERT LEDELSE OG MARKEDSFØRING?

Ta kontakt

Alle våre tjenester er lagt til rette for at vi kan møtes «live» på nettet.
Ta kontakt en uforpliktende prat på telefon eller booke en avtale.

Reinspikka AS
Postadresse: Kastanjevein 48, N-3026 Drammen
Org.nr: 920 911 560 MVA

Epost: 
suksess@reinspikka.no

Telefon:
90 83 15 43
Vi møter deg gjerne på Skype, telefon eller Messenger

Facebook: 
@reinspikkasuksess

Kursplattform:
Crowdcast.io/reinspikkasuksess

 
Vi har EHF, eller du kan sende faktura til 920911560@autoinvoice.no
 

om reinspikka suksess

En verden i hurtig endring krever mer av ledere. Reinspikka Suksess hjelper deg som er ledere med å ekspandere og takle raske endringer bedre, gjennom autentisk og verdibasert ledelse med «Innenfra & ut metoden»

Om Reinspikka Suksess

Mitt navn er Trude Bjørlykke Hansen. Jeg er gründer, markedsfører og kursleder i Reinspikka AS. Etter mer enn 25 år i yrkeslivet har jeg opparbeidet meg en variert faglig bakgrunn innenfor markedsføring, reklame og grafisk design, coaching, teamutviling, bedriftsutvikling og ledelse. I kombinasjon med mine personlige egenskaper deler jeg en unik vinkling på autentisk og verdibasert ledelse. Dette har jeg kalt for «Innenfra & ut metoden». Jeg har et store engasjement for det jeg gjør og dykker dypt. Det er virkelig spennende og interessant å kobler det å kjenne seg selv som leder opp mot bedriftsutvikling og markedsføring. Det kan by på nye perspektiver og muligheter for deg som leder.

Tjenester

Reinspikka Suksess tilbyr «live» nettkurs, webinar og coaching. I tillegg leverer vi også god rådgivning, grafisk design, profilering og digital markedsføring som hjelper våre kunder å sette autentisk og verdibasert lederskap ut i konkret handling for å oppnå suksess. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som bidrar når det er behov for dette.

«Innenfra & ut metoden»

Du er selve drivkraften. Metoden handler om hvordan du kan bli en mer bevisst leder, med et solid og autentisk eierskap til det du og bedriften eller organisasjonen du leder skaper. Dette vil skje gjennom erfaringsbasert læring, der du får får en personlig dybdeforståelse av kunnskapen som formidles og hva dette kan bety for ditt lederskap i praksis.

Hvis du vil vite mer om autentisk og verdibasert lederskap med «Innenfra og ut metoden» kan du ta kontakt med oss, eller melde deg på vårt neste gratis webinar her:

www.crowdcast.io/reinspikkasuksess

Velkommen til Reinspikka Suksess!

 

Lederutvikling

"live" kurs på nettet

Lær mer om autentisk, verdibasert lederskap og med «Innefra & ut metoden».

Markedsføring og design

autentisk markedsføring

Reinspikka Suksess og våre dyktige samarbeidspartnere hjelper deg med autentisk markedsføring og design.

Nysgjerrig?

Kan du tenke deg en uforpliktende samtale om våre nettkurstilbud og markedsføringstilbud med «Innenfra & ut metoden»? Ring 90 83 15 43

Noen av våre fornøyde kunder