NETTKURS OG WEBINAR

nettkurs

På våre kurs lærer du hvordan drive business på en ekte, viktig og riktig måte med «Innenfra & ut metoden». Alle våre kurs inneholder teori, praktiske oppgaver, eksempler og nyttige verktøy. Du vil også få mulighet til god oppfølging og veileding.
 

Målet er at du skal bli mest mulig selvdreven. Det legges opp til at du skal bygge en trygghet, indre styrke og bevissthet på egne ressurser og hvordan bruke deg selv på en best mulig måte for å få til det du ønsker. Du vil få kompetanse som vil gi deg mer styrke og kontroll over din bedriftsutvikling og markedsføring – og lære deg å ta eierskap og styre i retning av visjon og mål.

Vår spesialitet er å etablere en sunn forankring mellom deg som unik person, dine ressurser og potensial, relatert til bedriftsutvikling og markedsføring. Din selvutvikling som bedriftseier eller leder er viktig. Du er viktig.

Bli med på kurs og spar tid og penger. Kom raskt i gang med effektiv markedskommunikasjon og skap den bedriften du drømmer om!

nettkurs 01 "Identitet og merkevare"

Dette kurset vil lære deg hvordan du kan etablere det solide grunnfjellet din bedrift skal stå på. Mange bedrifter hopper over eller tar for lett på denne delen, og går rett på utadrettede markedstiltak uten å ha et tydelig budskap å formidle. 

Vi starter innenfra, slik at du får bli bedre kjent med egne styrker og ressurser, og hvordan bruke og forvalte disse på en best mulig måte i din bedrifts utvikling. Vi kartlegger og bygger et solid fundament, som din bedriftsutvikling og markedsføring skal forankre seg i, før du retter fokuset utover i markedet. 

Å ta denne delen på alvor kan spare deg og din bedrift for mange unødvendige omveier, tid, energi og penger i framtiden.

På kurset kan du lære mer om:

• Hvordan og hvorfor etablere et verdigrunnlag for bedriften
• Personlige ressurser i business
• Bedriftens konkurransefortrinn
• Visjon, mål og tiltak som styringsverktøy
• Veien videre

Vi har gjennomført et vellykket pilotprosjekt. Kurset er under utvikling med planlagt lansering i løpt av første halvår 2019.

Mer informasjon kommer.

nettkurs 02 "hvordan nå ut i markedet"

Lær hvordan du skal nå ut til de riktige kundene med dine markedstiltak.

Dette kurset bygger videre på det du lærte i Nettkurs 01, der fokuset var mer på det indre i bedriften. Når fundamentet er på plass kan du nå rette fokuset utover i markedet.

På kurset kan du lære mer om:

• Hvordan lage din egen markedsstrategi
• Kjenn dine kunder, lær om hvorfor og hvordan segmentere
• Hva er ditt budskap og på hvilken måte skal du formidle det?
• Lær å planlegg gode markedstiltak
• Valg av markedskanaler som når fram til de riktige kundene
• Fra plan til handling

Mer informasjon om lansering og innhold kommer.

Pilotdeltaker Marit Sibille Skundberg om kurset:
Kurset virker på grunn av kombinasjonen mellom hodet og hjertet. Konkrete teorier og redskaper forankres i det som er sant i meg. Denne viktige forståelsen, ikke bare den mentale, men den følelsesmessige og erfaringsbaserte, er den som virkelig har stor verdi.

Bildet: Marit (t.v.) og kursleder Trude Bjørlykke Hansen (t.h.)

Nysgjerrig?

Kan du tenke deg en uforpliktende samtale om markedsføring og bedriftsutvikling basert på «innenfra og ut» metoden? Ring  90 83 15 43. Jeg gir deg gjerne gode tips og råd helt gratis.

Noen av våre fornøyde kunder