MARKEDSFØRING

Hvilke markedstiltak skal du velge?

Hva vil gi akkurat din bedrift de beste resultatene? Sammen med mine utvalgte samarbeidspartnere hjelper jeg deg å finne den beste mixen – markedsføring som virker.

Vi legger vekt på

– Målbare resultater
– Personlig oppfølging fra start til slutt
– Ditt eierskap til det som leveres på vegne av din bedrift
– Finne de mest effektive løsningene for din bedrifts situasjon
– Anbefale løsninger vi mener du får mer igjen for enn du investerer
– Forankring i din bedrifts strategi, mål og visjon

Mange bedrifter kaster penger ut vinduet på markedsføring som ikke virker, i mangel av et solid fundament og en tydelig identitet å forankre markedskommunikasjonen i. Mange undervurderer verdien dette har for evnen til å nå ut til kunder og skape lønnsomhet for bedriftens framtid. 

Jeg har spesialisert meg på å hjelpe deg som er gründere, bedriftseiere og ledere med dette. Her er det mye tid, energi og penger å spare, både på kort og lang sikt.

Flinke samarbeidspartnere

Jeg jobber kontinuerlig med å finne dyktige samarbeidspartnere som henger med i den digitale utviklingen og levere effektive markedstiltak og løsninger for mine kunder. Før jeg inngår et samarbeid må de vise til konkrete resultater. Jeg vil i samråd med mine samarbeidspartnere komme med anbefalinger til det vi tror vil gi deg de beste resultatene, godt forankret i det som er ekte, viktig og riktig for din bedrift.

Veien videre

Vi er opptatt av at det vi gjør faktisk fungerer og at du og din bedrift sitter igjen med en god opplevelse. Etter at oppdraget er gjennomført tar vi en prat om hvordan det har gått så langt, og hva som blir den naturlige veien videre.

KAMPANJE

design av logo

Fra kr. 6 000,- eks. mva.

Nysgjerrig?

Kan du tenke deg en uforpliktende samtale om markedsføring og bedriftsutvikling basert på «innenfra og ut» metoden? Ring  90 83 15 43. Jeg gir deg gjerne gode tips og råd helt gratis.

Noen av våre fornøyde kunder