AUTENTISK OG VERDIBASERT MARKEDSFØRING MED

"Innenfra & ut metoden"

hva er autentisk og verdibasert markedsføring?

Det starter med deg som leder og drivkraften bak bedriften eller organisasjonen du leder. Mange bedrifter og organisasjoner kaster penger ut vinduet på markedsføring som ikke virker. Hvorfor skjer dette?

Forankring

Mange ledere og bedrifter mangler forankring i en solid og autentisk plattform. Uten en slik plattform kan markedsføringen og kommunikasjonen bli utydelig. Det blir som å skyte i blinde, ikke enkelt å treffe blink.

Dette kan skyldes sprikende ønsker om retning, forskjellighet og at man ikke ennå har funnet en retning å enes om er viktig og riktig. 

Autentisk og verdibasert markedsføring handler om å ha ledere som kjenner seg selv og sin egne drivkraft, kjenne bedriften, kan foredle verdier som er ekte viktig og riktig, og sette gode mål og visjoner i tråd med dette. Dette kan danne en plattform som  markedsføringen kan forankres i og dermed få et autentisk og tydelig uttrykk. 

Mange undervurderer verdien dette har for å nå ut til de riktige kundene og skape lønnsomhet for bedriftens framtid.

Våre samarbeidspartnere

Reinspikka Suksess har dyktige samarbeidspartnere på digital markedsføring, grafisk design og profilering. Sammen hjelper deg å videreføre autentisk og verdibasert lederskap ut i markedskommunikasjon og praktisk handling.

Vil du vite mer? Ta kontakt.

 

Nysgjerrig?

Kan du tenke deg en uforpliktende samtale om våre nettkurstilbud og markedsføringstilbud med «Innenfra & ut metoden»? Ring 90 83 15 43

Noen av våre fornøyde kunder