LED-reklame

De fleste fotballarenaer, håndballhaller og ishockeyarenaer med klubber på elitenivå har LED-banner – skjermflater – der bedrifter og sponsorer har mulighet for å vise reklame. Vi har spesialisert oss på design av reklame til disse spesielle formatene.

Jeg har jobbet med design av LED-reklame for en rekke norske idrettsklubber i eliteserien i fotball, håndball og ishockey.

LED-reklame er en flott mulighet til å synliggjøre sin bedrift og merkevare. Reklame vist på landsdekkende TV i beste sendetid er helt OK! 

Etter flere års samarbeid med klubber som Sarpsborg 08, Lillestrøm, Strømsgodset, Mjøndalen, Fredrikstad Fotball, Drammen håndballklubb med flere, kan jeg tilby spesialkompetanse på design av levende reklame for bedrifter. Jeg sørger for at reklamen blir godt synlig både for publikum på arenaen og gjennom TV-ruta og PC-skjermen hjemme hos folk.

Ta en titt på @reinspikkaledreklame. Der vil du finne mer informasjon om LED-reklamer vi har designet, idrettsklubber og arenaer som har slike skjermer.

Nysgjerrig?

Kan du tenke deg en uforpliktende samtale om markedsføring og bedriftsutvikling basert på «innenfra og ut» metoden? Ring  90 83 15 43. Jeg gir deg gjerne gode tips og råd helt gratis.

Noen av våre fornøyde kunder