Trond Kristiansen og Trude B Hansen

Digital markedsføring virker!

Konseptet Reinspikka Suksess er nystartet. Men jeg har hjulpet kunder med  bedriftsutvikling og markedsføring i en årrekke. Kaizer AS har vært en av mine største kunder de siste årene.

Kaizer AS har et forhandlernett av håndverkerbedrifter som jobber med tak og takrenner i hele Norge. Selskapet leier ut og leverer mobile takrenneverksted for produksjon av skjøtefrie takrenner, og hjelper sine forhandlere med markedsføring.

Jeg ble leid inn for å hjelpe til med grafisk arbeid og med utvikling av markedsstrategi. Kort fortalt jobbet vi med å definere verdigrunnlaget for Kaizer og med segmentering av målgruppene for å kunne spisse budskapet bedre.

I november 2017 satte vi i gang en Facebook-kampanje for å komme i kontakt med flere potensielle forhandlere. Med enkle hjelpemiddel gjorde vi mye selv. Vi laget manus og produserte lyd, men fikk hjelp til  filmopptakene. I løpet av to uker var kampanjen i gang og resultatene uteble ikke. Kampanjen skapte mye respons på Facebook, førte til 6-7 nye forhandlere og 2 millioner kroner i omsetning som direkte resultat de to neste månedene.

Her ser du filmen vi laget til kampanjen:

Intervju med daglig leder og gründer, Trond Kristiansen:

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin